Seksi keskustelut jätti tissit

Seksi keskustelut jätti tissit "KAUNIIT RINNAT OVAT PARASTA KATSOTTAVAA.". Pääasia kuitenkin on et rintoja ja nännejä ei missään tapauksessa jätetä huomiotta! Kovilla nänneillä. Melkein naurattaa täällä palstalla, kun naiset eivät uskalla sanoa ääneen yhtä suurta (jopa suurinta) syytä rintojensa suurennokseen. Siis miesten takia. Mikä on kuppikokosi ja sama miehille mitkä ovat suurimmat rinnat jotka olet tavannut, entä vaimosi 85F/G olisi jo todella iso, mutta 65F/G ei ole mikään jätti. Oikeesti lähinnä naurattaa nää keskustelut "mitä pojat/miehet ajattelee pienistä tisseistä??". Jokainen mies on yksilö, eikä loppupeleissä tissien koolla oo yhtään.

halusta pinkeät rinnat...

Seksi keskustelut jätti tissit Eiköhän tämä keskustelu jo riitä tästä aiheesta.

Sinuna en kuitenkaan kertoisi naiselle eron syyksi hänen rumia rintojaan vaan kyllä varmaan keksit jonkun nätimmän tavan ilmaista ettei nyt sitten nappaakaan.

Tämä ongelma tulee aina vain tavallisemmaksi tässä seksin ja pornon täyttämässä yhteiskunnassa. Jos saisin valita, niin ottaisin pienemmät. Jos sun rinnat rupsuttaa, niin ota täytteet.

Kiitos tästä opettavaisesta esimerkistä. Viestiketju osiossa ' Sinkun elämää 'käynnistäjänä KO5f

Itse olen aivan intona kun raskauden aikana on rinnat kasvaneet c-kuppiin, SOita hyvä ihminen joku läähätyspuhelu jollekin ja jätä tää palsta.

"KAUNIIT RINNAT OVAT PARASTA KATSOTTAVAA.". Pääasia kuitenkin on et rintoja ja nännejä ei missään tapauksessa jätetä huomiotta!

Kovilla nänneillä. Mikä on kuppikokosi ja sama miehille mitkä ovat suurimmat rinnat jotka olet tavannut, entä vaimosi 85F/G olisi jo todella iso, mutta 65F/G ei ole mikään jätti.

Pettymys naisen kroppaan | Keskustelu | Anna

"Mulla on isot tissit, nännipihat keskikokoiset, samoin nännit. Painovoima Ole silti ylpeä tisseistäsi ja jätä negatiiviset kommentit omaan arvoonsa! Aina löytyy. Mikä on kuppikokosi ja sama miehille mitkä ovat suurimmat rinnat jotka olet tavannut, entä vaimosi 85F/G olisi jo todella iso, mutta 65F/G ei ole mikään jätti. Melkein naurattaa täällä palstalla, kun naiset eivät uskalla sanoa ääneen yhtä suurta (jopa suurinta) syytä rintojensa suurennokseen.

Siis miesten takia.

"Mulla on isot tissit, nännipihat keskikokoiset, samoin nännit. Painovoima Ole silti ylpeä tisseistäsi ja jätä negatiiviset kommentit omaan arvoonsa! Aina löytyy. Miehelle tissit ovat todella tärkeä osa seksiä eikä mikään tunnu miltään ilman niitä. Mutta imetys ja jo raskausaika on ollut sellaista että en ole.

hei kuinka monelle naiselle on tissien osuus seksissä tosi tärkeää. Rinnat kyllä jätetään liian vähälle huomiolle kun yleensä meillä miehillä.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail